Brussel, Berlijn, Brussel nl

Door YellowOnline op woensdag 30 maart 2011 19:00 - Reacties (10)
Categorie: Personal, Views: 4.583

Met een gecrashte computer na een ongelukkige BSOD is het helaas niet mogelijk om mijn geplande vervolg in de Taboes in bed-reeks te schrijven. Tussen dit schrijven door herinstalleer ik mijn systeem, dus met wat geluk komt er binnenkort terug een post. Het zou een ontzettend interessante post moeten worden, al zeg ik het zelf. Maar ik loop op de zaken voor: eerst een werkend systeem, dan pas de post.

Deze korte post vanop mijn netbook (Acer One, Ubuntu Netbook Remix, via 3G; voor de geïntereseerden) met enkele willekeurige fragmenten uit mijn leven van de voorbije dagen.


Donderdagavond nam ik de trein naar Brussel-Nationaal-Luchthaven om het vliegtuig te nemen richting mijn teergeliefde wederhelft. Zoals steeds ben ik een uurtje op voorhand omdat de draconische veiligheidsmaatregelen sinds 9/11 voor de nodige vertraging zorgen. Daar komt nog bij dat er bij Easyjet twee check-ins zijn: een eerste check-in voor ruimbagage, die ik negeren kan omdat ik enkel handbagage heb; en een tweede check-in op de terminal zelf die een kwartier voor het opstijgen sluit.

Iemand ooit met Easyjet gevolgen? Ik vlieg er graag mee aangezien ze goedkoop zijn maar niet vanop een tweehandsluchthaven vertrekken zoals Ryanair. De zogenaamde luchthaven Brussel-Zuid waarop Ryanair vliegt, zeer verwarrend gezien het internationale treinstation in Brussel ook zo noemt, is eigenlijk in Charleroi. Dat is het equivalent van een luchthaven in Rotterdam "Amsterdam-Zuid" te noemen.

Neen, liever Easyjet dan, hoewel zij ook geld slaan uit bagage en taksen hebben voor elk betaalsysteem. Visa? €6.5 toeslag. Mastercard? €12.5 toeslag. Gelukkig heb ik een Duitse bankkaart, de enige optie om gratis te betalen. Belgische gebruikers hebben geen overschrijvingsmogelijkheid. Het gekste bij Easyjet is trouwens hun zetelverdeling: geen. Wie het eerst op het vliegtuig zit heeft de beste plaats. Hierdoor zit ik gelukkig vaak op de eerste rij met de meeste beenruimte.

Deze keer kwam ik toch bijna in de problemen met tijd want de wachtrij aan de security was ontzettend lang. Wie de luchthaven wat kent: de rij ging tot halverwege de gang met de - hoe heet dat? Een oxymoron dan maar... - vlakke roltrap. Het duurde alles bij elkaar meer dan een half uur voor ik door de security heen kon. Hierdoor kon ik me reppen naar mijn gate om op tijd te zijn. Easyjet heeft als low-cost carrier namelijk de verste gate toegewezen gekregen: A/T 72 - dat is voor de meeste mensen ongeveer 20 minuten wandelen. Gelukkig was ik nog op tijd en nam ik een verder vlekkeloze vlucht naar Berlijn.

...

Na 3 zeer aangename dagen die zich voornamelijk binnen de slaapkamer afspeelden behoudens enkele etentjes langs de Spree was het maandag helaas tijd om terug te keren naar huis. Mijn vlucht vertrok om 6 uur 's ochtends in plaats van de gewoonlijke 7 uur, dus ik moest om 4 uur opstaan om op tijd op de luchthaven Berlin-Schönefeld te zijn. Na een zeer korte nacht stond ik op, nam ik een douche, kustte ik mijn lief tot ziens en sprong ik op de U-bahn richting Rukow alwaar ik overstap op de X7 expressbus naar de luchthaven. Zo ongeveer op het moment dat ik de bus opsprong kwam ik tot de vaststelling dat het uur een dag eerder veranderd is en dat het vliegtuig dat ik in de verte zie opstijgen van Easyjet vermoedelijk het mijne is. Snif.

Jawel: ondergetekende heeft voor het eerst in zijn leven een vliegtuig gemist. Telefoontje naar mijn intussen weer tussen het dons liggende vriendinnetje:
"Hi hon. Just to say I'll be coming home again. I'm one hour late for my flight"
"You're not kidding are you?"
"Nope. Seems you won't miss me as long as you expected."


Terug op haar flat snel uitzoeken wat mijn opties zijn: zeer beperkt. Elke vlucht naar Brussel dezelfde dag is te duur en is sowieso niet op tijd. De trein is niet alleen duurder dan een vlucht maar doet er ook 5 keer langer over. De enige optie is dinsdagochtend een nieuwe vlucht nemen met Easyjet voor €70. Dit is meteen ook wat ik gedaan heb. Gisterenochtend dus nogmaals naar de luchthaven, deze keer met succes.

Omdat ik de hele nacht op de rand van het bed geslapen heb - menig man weet hoe graag vrouwen bed en deken usurperen - doet mijn rug ontzettend pijn. Zo erg dat ademen zelfs pijn doet, omdat in- en uitademen de borstkast doet bewegen. Gelukkig zat ik helemaal vooraan op het vliegtuig waardoor ik wat ruimte had, maar comfortabel was ik toch niet. Een mens zou gaan hyperventileren in die situatie.

Het vliegtuig bleef 40 minuten aan de grond staan omdat er technische problemen waren bij de luchtverkeersleiders in Maastricht, waardoor alle verkeer naar het westen in de knoei zat. Omdat ik ontzettend moe was heb ik dan maar een dutje gedaan, ondanks een mooie meid die zich intussen naast mij was komen zetten en mijn aandacht probeerde te trekken.

Anderhalf uur later zijn we geland in Brussel en dat met dat meisje in mijn kielzog begeef ik me snel naar de uitgang want het is tenslotte een werkdag. Ik heb de dag ervoor gemist en zal nu ook al te laat zijn. Gelukkig is mijn werkgever nogal flexibel en vinden ze het zelfs grappig dat ik de vlucht mistte. Het meisje geraak ik in de massa kwijt. Als ik vrijgezel zou geweest zijn zou ik dit spijtig vinden, want ze was heel erg aantrekkelijk. Als 'bezette' man ben ik blij dat mijn leven er niet ingewikkelder op geworden is. Het heeft me wel opnieuw op een curieuze vaststelling gewezen die ik vroeger ook al merkte: vrouwen vallen op bezette mannen. Als je vrijgezel bent kan je bijna geen vrouwen krijgen, maar eens je in een relatie zit lijkt je sex-appeal vertienvoudigd te zijn. Iets zeer eigenaardig waar ik dringend wat opzoekingswerk over moet doen. De enige verklaring die ik snel uit de mouw kan schudden is dat je net omdat je in een relatie bent een betere potentiële partner bent: je bewijst immers je geschiktheid ten opzichte van iemand die niet in een relatie zit. Enfin, dit is een kluif voor een van mijn sexblogposts.

Een zware dag op het werk: ik kwam aan en mocht meteen binnenvallen op een hoe-backen-we-SharePoint-op-met-SCDPM-vergadering. Dat is het hersenequivalent van plankgas vanuit stilstand de snelweg op te rijden. De beloning die avond was een massage - mijn rug deed écht ontzettend pijn - in het massagesalon waar ik al een tijd niet geweest was. Tot mijn verwondering bleek hun website veranderd evenals hun adres. Dichter in de buurt, maar ik vroeg me af of het nog dezelfde firma was.

Zeker ben ik het niet, maar het was nog steeds legitiem al voelt het zoals steeds in den beginne wat twijfelachtig aan. De masseuses zijn bijna altijd Oost-Europese poppemiekes met modellenmaten waardoor ik elk moment verwacht de vraag te krijgen of ik een zogeheten happy end wil. Het helpt niet dat de massage volledig naakt gebeurd - ik had trouwens een flashback naar mijn genante ervaring in Nepal, zie Title TK: Let's party like it's 2068 - en dat daarbij per ongeluk wel eens de verkeerde lichaamsdelen een fractie van een seconde gestreeld worden. Gelukkig blijft het bij een - overigens zeer goeie - massage en krijg ik vriendelijk antwoord op mijn vraag hoe zij vermijdt dat haar massageolie te heet wordt, iets waar ik zelf al enkele keren mijn vingers aan verbrand heb bij het zélf masseren. Relaxt ga ik naar huis, neem een heet bad en duik voldaan het bed in.

Volgende: Windows 7 Service Pack 1: ERROR C000009A applying update operation Y of Z 04-'11 Windows 7 Service Pack 1: ERROR C000009A applying update operation Y of Z
Volgende: Microsoft SBS 2011 Essentials Beta: Partition size too large 03-'11 Microsoft SBS 2011 Essentials Beta: Partition size too large

Reacties


Door Tweakers user IStealYourGun, woensdag 30 maart 2011 19:56

en krijg ik vriendelijk antwoord op mijn vraag hoe zij vermijdt dat haar massageolie te heet wordt
Gemeen, het antwoord niet zeggen of ga je dat ook voor één van je sexblogs houden? :-p

[Reactie gewijzigd op woensdag 30 maart 2011 19:56]


Door Tweakers user YellowOnline, woensdag 30 maart 2011 20:09

IStealYourGun schreef op woensdag 30 maart 2011 @ 19:56:
[...]


Gemeen, het antwoord niet zeggen of ga je dat ook voor één van je sexblogs houden? :-p
Goh, als het je interesseert wil ik dat wel delen hoor. Het is overigens niets speciaals en dingen die ik zelf ook al bedacht had, maar ik dacht dat ze misschien betere dingen wist.

1) De kaars uitblazen
2) De oliepot van het vuur halen
3) De olie mengen met koudere olie

Door Tweakers user Capacitor, woensdag 30 maart 2011 20:55

Had je voor ons niet dat nummer van die chick in het vliegtuig kunnen opslaan? :P

Door Tweakers user Beatboxx, woensdag 30 maart 2011 22:01

En een fototje kunnen maken:P

Door Tweakers user Vengeful, donderdag 31 maart 2011 08:14

Waarom je interessant bent wanneer je een relatie hebt zijn meerdere verklaringen voor, natuurlijk ook het bewijs dat je een "geschikte" partner zou zijn, maar er is er nog eentje die wat vaker over het hoofd wordt gezien. Vrouwen zijn over 't algemeen jaloerser en egocentrischer dan mannen en gunnen een andere vrouw geen leuke vent. Zosnel ze een bezette vent spotten gaat het onbewust meteen "wat nou, een vriendin, je moet van mij zijn."

Disclaimer: Mijn vriendin is het hier niet geheel mee eens :p

Door Tweakers user YellowOnline, donderdag 31 maart 2011 08:29

Kijk naar een willekeurige foto van de jonge Jane Birkin en je hebt een idee: http://daluzblog.squaresp...ACHEVERSION=1282674525491.

Door Tweakers user Joindry, donderdag 31 maart 2011 10:42

Over sex appeal gesproken, een Amerikaans sexsymbool zei ooit (ik ben der naam vergeten) Sex appeal is 50% zelfvertrouwen (A) en 50% wat anderen van je vinden. (=B)

Dat gevoel trouwens is al eeuwen oud en wordt vaak omschreven als verbodenvrucht syndroom (vanuit de bijbel, deel genesis, voor de minder katholiek onderrichte mensen onder ons)

Dus even snel bekijken, stel dat je niet onknap (B1) bent en een beetje sociaal vaardig (B2). Maar wel laag zelfvertrouwen hebt. Dan scoor je A+B( waarin B=B1+B2)= 5%+35%=40%
Als je dan een vriendin vind en je zelfvertrouwen stijgt kan dat al snel 30+35 worden= 65%

Stel dat je dan nog eens introvert bent en single kan het zijn: A+B=5%+20%=25
als je dan een vriendinnetje vind (die je wat socialer kan maken :P) stijgt zowel A als B2 en eindig je op 35%+40%= 75%

Conclusie een lief vinden verdrievoudigd je sexappeal, op voorwaarde dat je niet hondslelijk bent :)

ps: indien er geen volgende taboes in bed komt kan je mss kiezen voor, taboes bij verleiden :)

[Reactie gewijzigd op donderdag 31 maart 2011 10:57]


Door Tweakers user YellowOnline, donderdag 31 maart 2011 11:31

Joindry schreef op donderdag 31 maart 2011 @ 10:42:
Over sex appeal gesproken, een Amerikaans sexsymbool zei ooit (ik ben der naam vergeten) Sex appeal is 50% zelfvertrouwen (A) en 50% wat anderen van je vinden. (=B)

Dat gevoel trouwens is al eeuwen oud en wordt vaak omschreven als verbodenvrucht syndroom (vanuit de bijbel, deel genesis, voor de minder katholiek onderrichte mensen onder ons)

Dus even snel bekijken, stel dat je niet onknap (B1) bent en een beetje sociaal vaardig (B2). Maar wel laag zelfvertrouwen hebt. Dan scoor je A+B( waarin B=B1+B2)= 5%+35%=40%
Als je dan een vriendin vind en je zelfvertrouwen stijgt kan dat al snel 30+35 worden= 65%

Stel dat je dan nog eens introvert bent en single kan het zijn: A+B=5%+20%=25
als je dan een vriendinnetje vind (die je wat socialer kan maken :P) stijgt zowel A als B2 en eindig je op 35%+40%= 75%

Conclusie een lief vinden verdrievoudigd je sexappeal, op voorwaarde dat je niet hondslelijk bent :)

ps: indien er geen volgende taboes in bed komt kan je mss kiezen voor, taboes bij verleiden :)
Een interessante berekening waar inderdaad wel iets van zal kloppen: zelfvertrouwen straal je immers uit.

Ik begin vanavond aan een nieuw deel in de Taboes in Bed reeks nu mijn PC weer up and running is trouwens. Ik weet alleen niet of ik het vandaag nog zal posten. Sowieso zal ik het in stukjes moeten kappen want het wordt een zeer, zeer lange post. Maar ontzettend interessant, echt waar.

Door Tweakers user Joindry, donderdag 31 maart 2011 13:04

YellowOnline schreef op donderdag 31 maart 2011 @ 11:31:
[...]


Een interessante berekening waar inderdaad wel iets van zal kloppen: zelfvertrouwen straal je immers uit.

Ik begin vanavond aan een nieuw deel in de Taboes in Bed reeks nu mijn PC weer up and running is trouwens. Ik weet alleen niet of ik het vandaag nog zal posten. Sowieso zal ik het in stukjes moeten kappen want het wordt een zeer, zeer lange post. Maar ontzettend interessant, echt waar.
Je hoeft me niet te overtuigen hoor om je nieuwe blog te lezen, ik doe het sowieso.
En tis zoals je zelf zegt, der zit iets van in, de procenten zet ik er enkel bij om een indicatie te geven.
Wat ik enkel wou zeggen is dat, indien zelfvertrouwen en sociale vaardigheden deel uitmaken van sex appeal, het maar logisch is dat het zal stijgen als je een vriendin hebt.

FYI: ik haat de luchthaven van Zaventem, iedere keer gaat de metaaldetector daar af op mij en hun handscanners vinden dan nooit iets, waardoor ze dus zichzelf het recht geven mij te betasten :'(
Het ideale begin van iedere vliegvakantie, not!

[Reactie gewijzigd op donderdag 31 maart 2011 13:07]


Door Tweakers user th4k1ck3r, maandag 4 april 2011 09:13

Ik kan niets anders doen dan bevestigen dat vrouwen jou interessanter vinden als je een vriendin hebt.

Vrouwen schijnen het zelfs 'leuk' te vinden om relaties te ontwrichten, om op die manier te voldoen aan de (veelal ziekelijke) behoefte om 'beter' gevonden te worden dan een andere vrouw.

Mannen moeten hier absoluut niet in mee gaan. Laat die hormonen voor wat het is en zorg dat je je leven kunt leven naast iemand die je kunt vertrouwen.

edit:

Ga voor de grap eens naar een willekeurig terras. Als je daar ziet hoe vrouwen andere vrouwen bekijken en vervolgens gaan discussiëren over 'wat zij nou weer aan had', of 'die pony was echt te kort geknipt', dan kun je echt lachen!

[Reactie gewijzigd op maandag 4 april 2011 09:15]


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.